Ring på 86 68 04 76


Revision

Hos os har vi fokus på at revision skal bidrage til virksomhedens vækst og udvikling og være mere end blot en underskrift på en erklæring.
I et samarbejde med vore engagerede medarbejdere planlægger vi revisionen ud fra de særlige forhold, der er gældende for lige præcis din virksomhed.

 

Gennem det kendskab vi opnår til din virksomhed gennem revisionen hjælper vi dig til at sikre at alle gældende regler og indberetninger overholdes men vi bruger det også til at give gode råd til, hvordan du kan optimere dine forretningsgange og virksomhed.

 

For at sikre kvaliteten af den udførte revision anvender et anerkendt revisionsværktøj udviklet af Kreston Danmark.

 

Vi har erfaring for, at med en god dialog med kunden ender vi med en prisrigtig løsning. Kontakt os for at få et tilbud.

Bogføring

Få ryddet skrivebordet med hjælp fra os, og brug i stedet din tid på det der giver værdi for dine kunder.

 

Vores team af bogholdere står klar til at hjælpe med bogføringen og andre mindre administrative opgaver. Vi kan tilbyde, at en fast medarbejder kommer ud til dig og hjælper med at bogføring, løn og andre administrative opgaver, så du er sikker på at tingene afregnes og indberettes til tiden.
Vi kan også løse opgaven fra vores eget kontor.

 

Vi har kendskab til alle de gængse administrative systemer. Er superbruger på e-conomic og Uniconta.

 

Vi følger hele tiden med i den digitale udvikling indenfor bogholderi, og har altid fokus på, hvordan du kan opnå en billigere administration via effektivisering af dine forretningsgange bla. via digitalisering.

 

Vores mål er at sikre dig den billigste mulige løsning af din bogholderiopgave uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Rådgivning

Din virksomhed er vigtig for os.
Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med dig, da det giver en unik mulighed og forpligtelse til at komme med kvalificeret rådgivning.

 

Vi kan hjælpe dig i alle de store væsentlige udfordringer, som du møder i driften af din virksomhed og hjælper gerne med rådgivning om f.eks.

 

• Generationsskifte
• køb/salg af virksomhed
• omdannelse af personligt drevne virksomheder
• selskabsstiftelser og etablering af hensigtsmæssig selskabsstruktur.
• Og meget mere…..

 

Generelt ser vi det som en forpligtelse at dele vores viden med dig, hver gang vi kan se at det kan bidrage med værdi for dig og dine kunder
 
Vi sikrer at den rådgivning, som du modtager er af høj kvalitet og søger hele tiden samarbejder med advokater, skatterådgivere og andre relevante konsulenter, som opbygger vores viden på særligt komplekse opgaver.

Regnskab

Vi oplever at pengeinstitutter kræver at virksomhederne har tilknyttet en revisor. En unødvendig økonomisk belastning føler nogen.

 

Men det behøver det ikke at være, fordi når vi hjælper med udarbejdelsen af et regnskab samt hjælper til, hvordan det kan bruges til at hjælpe dig til bedre at kunne styre din virksomhed, skulle dette gerne lette adgangen til de nødvendige kreditter i dialog med din bank.
På den måde er vores fokus, at du får værdi for den udgift, du bruger til at bibringe dokumentation til din bank.

 

Generelt kan vi hjælpe dig med at lave kvartals eller månedsregnskaber efter dit behov, og hjælpe dig til en bedre styring af din virksomhed i løbet af regnskabsåret.

Iværksætter

Vi synes, at det er spændende at møde dig, som er iværksætter. At se din ide blive til en realitet og en virksomhed vokser frem.

Vi ved også at der udover ideen er en del opgaver i en virksomhedsopstart.

Vi er med dig hele vejen fra din ide til en arbejdende virksomhed og hjælper dig med at finde rundt i alle reglerne og finde en tryghed i dit start-up.

 

Vi hjælper f.eks. med:

 

• Etablering og opstart

• Strategisk og økonomisk rådgivning

• Valg af selskabsform

• Moms og skatteregler

• Bogføring

• Finansiering
• Fradragsregler
• Regnskab
• Og meget mere